NutriPower Mineral Plus het mineralen supplement!

Wanneer er problemen ontstaan door tekorten volstaan traditionele mineraal voedingssupplementen niet altijd. Een goede mineralen supplement dient tekorten snel en succesvol aan te vullen. Belangrijk daarin is, dat de aanwezige organisch gebonden sporenelementen en ingrediŽnten van natuurlijke oorsprong zijn en een speciale combinatie van voedingsstoffen, werkzame bestanddelen bevat die een stabiliserende, regenererende en beschermende invloed hebben op het paard.

Waarom voldoet NutriPower Mineral Plus aan deze criteria?
Dit komt door de hoog bio-beschikbare sporenelementen aanwezig in dit supplement. Het heeft een hoog aandeel aan zink, koper en mangaan.
NutriPower Mineral Plus bevat hoogwaardige aminozuren, biokatalysatoren, kruiden, vitaminen, sporenelementen, antioxidantia en probiotica voor een duurzame ondersteuning van de stofwisseling van het paard. Het  bevat actieve gist ( Saccharomyses cerevisiae ) stimuleert de darmwerking, organisch zwavel (MSM) ter ondersteuning voor met name paarden met huid-, long- en gewrichtsproblemen. NutriPower Mineral Plus is een uniek product in de samenstelling voor een permanente goede gezondheid van je paard in tijden van afnemende niveaus van micronutriŽnten in het voer.


Producten Prijs   Aantal
pot 1000g NutriPower Mineral Plus 1000g 15,75  
pot 2500g NutriPower Mineral Plus 2500g 29,75  
emmer 5000g NutriPower Mineral Plus 5000g 52,50