NutriPower MSM helpt het afweersysteem van de lichaamcellen.

NutriPower MSM Equine Puur 100% staat voor Methyl-Sulfonyl-Methaan en is een natuurlijke vorm van organisch gebonden zwavel, een lichaamseigen stof met ongekende preventieve en therapeutische eigenschappen.

MSM is nodig voor het aanmaken en repareren van cellen en zorgt voor het doordringbaar maken van de celwand. Hierdoor kunnen water en voedingsstoffen de cel binnendringen en kunnen afvalstoffen en toxinen afgevoerd worden.
MSM is in staat zich te binden aan lichaamsvreemde eiwitten en vrije radicalen. Het is daarmee een krachtige antioxidant. De rol van MSM is zeer belangrijk bij de synthese van keratine, vooral de sterkte daarvan. Zo bevat het keratine van de hoeven meer zwavelbindingen dan dat van haar.

Deze natuurlijke, organische stof is een ideale  manier om het zwavelgehalte in het lichaam te verhogen en de sterkte van haren, huid en hoeven te verbeteren. MSM is een zeer veilig en efficiŽnt voedingssupplement om de kwaliteit en aanmaak van alle zwavelhoudende eiwitten van het bewegingsapparaat te ondersteunen.

NutriPower MSM helpt het afweersysteem van de lichaamcellen.

 


Producten Prijs   Aantal
pot 1000g. NutriPower MSM Puur 100% 24,80  
por 2000g. NutriPower MSM Puur 100% 47,50  
emmertje 4000g. NutriPower MSM Puur 100% 75,00