NutriPower Soja olie

Belangrijk is om te weten wat een paard in de natuur aan omega vetzuren binnenkrijgt via zijn voeding. Vers gras bevat een kleine hoeveelheid olie (ca. 4-6%), echter het vetgehalte dat erin zit bestaat voornamelijk uit omega 3 vetzuren (ca. 55-60%, vooral ALA) en bevat een laag aandeel omega 6 vetzuren.

Sojaolie wordt veel als toevoeging in het paardendieet. Sojaolie bevat verzadigde en onverzadigde vetzuren (linol- en linoleenzuur). Het toevoegen van olie aan het rantsoen heeft vele voordelen. Het is een zeer goede energiebron en zorgt voor een glanzend haarkleed. Sojaolie in paardenvoer bevat meestal genetisch gemodificeerde organismen, omdat GMO-vrije sojaolie zeer slecht verkrijgbaar is.

NutriPowerSoja Olie is een smakelijke 100% plantaardige olie en wordt gewonnen uit sojazaad. Soja olie voorziet in een snelle bron van energie en bevat hoge niveaus van
linoleic en linolenic zuur. Soja olie is rijk aan onverzadigde vetzuren (= de goede vetten).
Linoleic en linolenic zuur worden snel door het paard in de stofwisseling opgenomen en zorgen voor nuttige hoeveelheden ALA, GLA, EPA en DHA.
Het hoge gehalte aan lecithine in de soja olie zorgt voor een betere vochthuishouding in de huidcellen, hierdoor wordt de huid glad en soepel.

NutriPower Products, een kompas om op te varen!


Producten Prijs   Aantal
pompfles 1000ml NutriPower Soja olie 7,95  
jerrycan 2500ml NutriPower Soja olie 16,50  
jerrycan 5000ml NutriPower Soja olie 27,50