Welkom bij NutriPower, supplementen voor paarden.

painthorsehead_210NutriPower levert op grond van wetenschappelijke bewijzen een assortiment supplementen van hoge kwaliteit, die worden aanbevolen door veeartsen en professionele ruiters en die garant staan voor topprestaties en uw paard net dat beetje extra geven.
NutriPower: innovatie en continu onderzoek zorgen voor de meest geavanceerde producten.

NutriPower : complete, professionele teams van dierenartsen, farmaceuten en voedingdeskundigen staan garant voor maximum resultaten.

NutriPower heeft de distributie van NutriScience producten in Nederland weten te verwerven. Wij zijn daar zeer blij mee, omdat deze producten paarden met arthrose, blessures, diverse been-, gewricht- en/of rugproblemen een serieuze kans op herstel geven.

Het product ArthriAid is een product tegen o.a. arthrose, op basis van Chondroitin, MSM, en Glucosamine. Deze stoffen hebben een bewezen gunstige uitwerking bij diverse been-, gewricht- en/of rugproblemen.
EasoFlex is een product op basis van MSM en yucca extract, dat direct een ontstekingsremmende- en pijnstillende werking heeft bij pijnlijke blessures of ontstekingen.

ArthriAid en EasoFlex zijn geteste voedingssupplementen, welke zich in de afgelopen jaren bewezen hebben in de Ierse, Engelse, Amerikaanse, Canadese, Franse, Scandinavische en Italiaanse hippische wereld. Een beroemde gebruiker van ArthriAid was Milton van John Whittaker, die mede daardoor op hogere leeftijd nog tot zeer aansprekende prestaties kwam.

De werking van onze producten is de beste manier om u ervan te overtuigen dat NutriPower producten voor uw paarden een schot in de roos zijn.

irish_clover_156

iso_cert_148NutriPower: een voorloper in de equine wereld.
De NutriScience producten zijn gecertificeerd
volgens ISO 9001 2000, wat veilige, doeltreffende kwaliteitsproducten waarborgt.

een sportieve groet,

Udo Eelman.