NutriPower~Gastrisan is een aanvullend diervoedersupplement voor paarden ter ondersteuning van een goede maag-, darm functie.

NutriPower~Gastrisan is een voedingssupplement voor paarden ter ondersteuning van een verbeterde spijsvertering en inname van voedingsstoffen uit de voeding.

NutriPower~Gastrisan is uitermate geschikt voor een normale- en goede maagfunctie. Het geeft bescherming van de maagwand en heeft een maag versterkende invloed op de spijsvertering. Het ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Gastrisan helpt bij het opnemen van vocht uit de darmen, het helpt ontlasting dikker maken. Gastrisan is maagvriendelijk. Het bevordert de darmperistaltiek, stimuleert de darmwerking en ondersteunt de darmpassage.

Door de goede vochtopname helpt het de ontlasting dikker te maken, prima te gebruiken bij die paarden die veelal waterige ontlasting verliezen, onze Duitse oosterburen spreken van "kotwasser problemen". Gastrisan ondersteunt de vertering/splitsing van eiwitten in de darmen en helpt de vertering van melkzuur (lactose) in de darmen.

NutriPower~Gastrisan ter ondersteuning van een verbeterde spijsvertering.

 


Producten Prijs   Aantal
pot 1000g NutriPower Gastrisan 32,50  
emmer 2500g NutriPower Gastrisan 57,50  
emmer 5000g NutriPower Gastrisan 97,50