Pro-Bio Equine probioticum pasta

Probiotische herstelpasta ter ondersteuning van de spijsvertering en maag-, darm support voor paarden, bevat levende heilzame gistcellen, geeft stabiliteit aan de darmflora en ondersteuning van de fysiologische vertering in geval van maagstoornissen, spijsverteringsstoornissen of stress.

L-threonine in hoge concentraties zijn nodig voor slijmsecretie in de darm. Deze afscheidingen ondersteunt een barriere van goede bacteriŽn ter beschermen tegen: ziekteverwekkers en endotoxinen, vocht verlies, fysieke schade en ter ondersteuning van spijsverteringsenzymen.
B-vitaminen
voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering in uw paard en ter ondersteuning bij een gebrek aan eetlust. Vitamine E voor een verbeterde immuunrespons en ziekteresistentie en Vitamine C om zijn natuurlijke antioxidatieve werking.

Wanneer moet u Pro-Bio Paste gebruiken?
Na het ontwormen, tijdens een veterinaire behandeling, tijdens en na antibioticabehandeling, bij koliek, tijdens spijsverteringsstoornissen, gedurende perioden van diarree, slechte eters, voorafgaand aan en tijdens de training, reizen of transport, merrie bij het veulenen en veulens bij de geboorte.

Hoe en wanneer te verstrekken?
 
5 ml per dag na verstoring van de spijsvertering
10 ml per dag na een ingreep gedurende 5 dagen
10 ml per dag koliek gedurende 30 dagen
10 ml Ė 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd
10 ml voor het transport
10 ml Ė ongeveer 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd
Dosering voor veulens: 5 ml


Producten Prijs   Aantal
injector 30ml. Pro-Bio Equine inj. 30ml 17,50  
overdoos 12x30ml Pro-Bio Equine inj. 30ml € 210.00 € 175,00