HemoForte Plus ~ ter ondersteuning van een optimale longfunctie bij paarden gedurende zware training, onder stress, competitie of racen.

 

Bioflavonoïden zijn vitamine-achtige verbindingen als hesperidine en rutine. Deze worden niet in het lichaam aangemaakt en moeten daarom uit voedingsbronnen worden geleverd. De functie van bioflavonoïden is het verhogen van de capillaire kracht en het reguleren van de permeabiliteit (doordringbaarheid en opnamevermogen door de longen van zuurstof uit het bloed).

Vitamine K3, meer dan alleen bloedstolling. Vitamine K is niet alleen belangrijk voor de bloedstolling, maar heeft nog meer taken in het lichaam zoals ondersteuning van een goede botgezondheid en gezonde bloedvaten. Het heeft aangetoond zeer gunstig te zijn voor de algehele diergezondheid. Een belangrijkste rol van vitamine K is om de bloedstolling te vergemakkelijken. Dus in een situatie waarin een kleine breuk optreedt in een bloedcapillair zal voldoende vitamine K in het systeem snel reageren.

Vitamine C – ascorbinezuur werkt als een krachtige antioxidant en helpt zo de cellen te beschermen tegen afbraak.
In combinatie met bioflavonoïden werken ze om de capillaire kracht te behouden.

Hoe te verstrekken?
Verstrek 60ml de avond voor een race,
60ml de ochtend van de race / wedstrijd.
Preventief bij intensieve arbeid of training 30 ml per dag – 's ochtends.


Producten Prijs   Aantal
injector 60ml Mervue HemoForte injector 17,50  
injector 12x60ml Mervue HemoForte injector 175,00