NutriPower® Hoef- & Straal Gel

NutriPowerģ Hoef- & Straal Gel is een exclusief product voor uitwendig gebruik. Verschillende producten op de markt zijn overmatig verdund; daarom kunnen hun actieve ingrediŽnten niet goed hechten aan de zool. Integendeel, dankzij de Hoef- & Straal Gel-textuur hecht het zich aan de zool en creŽert een dunne maar sterke film die de groei van schimmels en bacteriŽn voorkomt en de genezing van de zool versnelt. De hoge concentratie van zijn minerale, helende actieve ingrediŽnten is wat NutriPowerģ Hoef- & Straal Gel echt onderscheidt van alle andere producten op de markt.

Wanneer NutriPowerģ Hoef- & Straal Gel gebruiken:
Hoef- & Straal Gel is het perfecte product om onychomycosis (hoefringworm) te behandelen, zowel in de beginfase als in een gevorderde fase, in geval van afbraak van de straal door bacteriŽle en schimmelactiviteit. Het elimineert vuiligheid die kan samenhangen met straal- en zoolproblemen. Rotstraal wordt gekenmerkt door dikke, zwarte, stinkend etter. Het middel heeft een krachtige snelle werking.

Gebruik en dosering:
Breng een dunne laag NutriPowerģ Hoef- & Straal Gel aan op de straal en de hiel.

Toepassen in open, geventileerde ruimtes. NutriPowerģ Hoef- & Straal Gel bevat koper en zink bestanddelen. Dit product veroorzaakt geen nadelige reactie. Compositie: gedemineraliseerd water, kopersulfaat pentahydraat, zinksulfaat monohydraat. Voor een optimaal schone en gezonde straal.

Waarschuwing:
Vermijdt contact met ogen en slijmvliezen, Niet voor inwendig gebruik.
Na gebruik verpakking goed sluiten, Buiten het bereik van kinderen houden.


Producten Prijs   Aantal
fles 500 ml. Hoef & Straal Gel 22,50