ArthriAid voor het behoud van soepele gewrichten.

ArthriAid ™ Equine Mobility Supplement van SchwedenCare ondersteunt en bevordert de regeneratie van de belangrijke schokabsorberende weefsels van de gewrichten van uw paarden. Verkrijgbaar in hoog geconcentreerde vloeistof of poeder met een smakelijke appelaroma, ArthriAid ™ kan gemakkelijk worden opgenomen in het voedingsschema van uw paard.

Een joint is waar twee botten samenkomen. Het is omgeven door kraakbeen en gevuld met "gewrichtsvloeistof" (synoviale vloeistof). Zowel kraakbeen als de gewrichts smeervloeistof zorgen ervoor om het gewricht zijn flexibiliteit en schokabsorberende eigenschappen te geven.

Na verloop van tijd kunnen gewrichten een deel van hun kwaliteit verliezen, wat resulteert in minder beweging, kleine ontstekingen en zwelling. In het normale dagelijkse leven van een paard wordt het gewrichtskraakbeen voortdurend afgebroken en wordt vervangend kraakbeen vervaardigd.
Dit evenwicht kan echter verstoord zijn door toegenomen training, trauma, competitie of gewoon ouderdom.

Veel paarden hebben hulp nodig bij het regenereren van kraakbeen en verminderen het risico van verdere verslechtering. ArthriAid ™ kan het natuurlijke herstel van gewrichtsschade ondersteunen. Het kan ondersteuning bieden bij het op natuurlijke wijze opbouwen van nieuw kraakbeen en helpt bij het vergroten en behouden van flexibiliteit.

ArthriAid ™ is een kosteneffectieve oplossing voor het bevorderen van gezondheidsproblemen op lange termijn bij paarden en pony's.(De NutriScience naam is door een overname gewijzigd in Schwedencare).

NutriScience ArthriAid - voor het onderhoud van soepele gewrichten.

 


Producten Prijs   Aantal
fles 1000ml Arthri Aid Equine vloeibaar 75,00  
jerrycan 5000ml Arthri Aid Equine vloeibaar 295,00  
emmertje 1000g Arthri Aid poeder 79,50