EliteFlex Forte ter ondersteuning van gezonde gewrichten en een soepele mobiliteit en minimalisering van ontstekingen.


EliteFlex Forte vloeibaar wordt verstrekt ter ondersteuning van gezonde gewrichten en een soepele mobiliteit en minimalisering van ontstekingen.

Het bevat:

  • glucosamine, dit verhoogt het niveau van glycosaminoglycanen in het gewricht. Dit zijn de 'bouwstenen' in de kraakbeenmatrix.
  • chondroitine, het chondroļtinesulfaat is een natuurlijke 'watermagneet' in het gewricht die bestand is tegen constante compressie en stoten.
  • Hyaluronzuur wordt gevonden in de zachte bindweefsels.Het hyaluronzuur is het belangrijkste bestanddeel van synoviale vloeistof (gewrichtssmeervloeistof) in de gewrichten van paarden.
  • MSM, het Methyl Sulfonyl Methaan, is een natuurlijke zwavelverbinding nodig bij de celopbouw en functioneert als natuurlijke ontstekingsremmer.
  • Omega 3 geeft verlichting van ontstekingen en pijn veroorzaakt door artritis, evenals de uitdroging van gewrichten.

Daarnaast vormt gechelateerd zink samen met zwavel het structurele weefsel dat we keratine noemen, vitamine E werkt als bewezen antioxidant en L-lysine is een essentiėle bouwsteen voor spiereiwitten


EliteFlex Forte is een voedingssupplement van de nieuwe generatie ter ondersteuning van mobiliteit van onze sportpaarden.


Producten Prijs   Aantal
fles 1000ml EliteFlex Forte vloeibaar 57,50  
jerrycan 2500ml EliteFlex Forte vloeibaar 115,00