PlusVital~de complete multivitamine oplossing voor sportpaarden!

PlusVital Sport Syrup is speciaal geformuleerd om zowel een uitgebreide mix van vitaminen en sporenelementen als essentiŽle aminozuren te bieden.
Voortbouwend op onze ervaring sinds 1975 bij het ontwerpen van balancers voor het paard, heeft PlusVital Sport Syrup hogere niveaus van geselecteerde B-vitaminen (B3 en B12) evenals Biotine en Selenium. Extra ondersteuning wordt geboden in de vorm van prebiotic FOS, die helpen om een ​​gezond spijsverteringsstelsel te behouden.

Belangrijkste kenmerken zijn:

  • Vitamine A en D toegevoegd voor hun rol in de ondersteuning van botgroei en onderhoud
  • Vitamine C en E hebben antioxiderende eigenschappen en werken samen om vrije radicalen te verminderen
  • B-vitamines toegevoegd voor een aantal belangrijke rollen in het lichaam, waaronder voedselstofwisseling, energieproductie, celreproductie en groei
  • Selenium is een belangrijk mineraal voor het verminderen van de effecten van vrije radicalen
  • Aminozuren toegevoegd voor de opbouw van eiwitten en spieren. EssentiŽle aminozuren moeten in de voeding aanwezig zijn en we hebben Lysine, Methionine en Threonine in deze balancer op de juiste niveaus opgenomen
  • Fructooligosacchariden (FOS) zijn toegevoegd als een prebioticum. Dit is om de darm te voorzien van goede microben om een ​​gezond spijsverteringsstelsel te behouden.
PlusVital, als resultaat voorop staat. Vraag het maximale, verstrek het optimale.

Producten Prijs   Aantal
fles 1800ml PlusVital Sport Syrup 22,90