Pro-Bio Forte is een krachtige probiotische formule ter ondersteuning van de spijsvertering en maaggezondheid bij paarden.

 

Probiotica versterken de weerstand in de darmen van jouw paard. Wanneer er een verstoring in de darmflora oplopen, dit kan zijn: door stress, andere voeding, ondervoeding, ziekte, antibiotica, een wormkuur of andere medicijnen maar ook transport.

Deze oorzaken verminderen de hoeveelheid goede bacteriŽn in de darmen en daardoor nemen de schadelijke bacteriŽn de overhand. Klachten kunnen zich ontwikkelen en kunnen zich kunnen uiten in een slechte verharing, minder werklust, slechter herstel na inspanning, slappere mest als diarree en het soms zelfs koliek klachten.

Het herstellen van een juist evenwicht in de darm is dan ook van groot belang voor de gezondheid van jouw paard. Door het toedienen van de juiste darmbacteriŽn in de vorm van probiotica krijgen de goedaardige bacteriŽn de kans om zich te herstellen en zal de conditie van jouw paard verbeteren.

Mervue Pro-Bio Forte poeder geeft stabiliteit aan de darmflora en ondersteuning van de fysiologische vertering in geval van maagstoornissen, spijsverteringsstoornissen of stress.
Het stimuleert de groei en activiteit van goede gist in de darm van het paard en geeft een verbetering van de spijsvertering en het immuunsysteem.
Producten Prijs   Aantal
pot 1000g Mervue Pro-Bio poeder 45,00