Pro-Bio Equine probioticum herstel pasta.

Probiotische herstelpasta ter ondersteuning van de spijsvertering en maag-, darm support voor paarden, bevat levende heilzame gistcellen, geeft stabiliteit aan de darmflora en ondersteuning van de fysiologische vertering in geval van maagstoornissen, spijsverteringsstoornissen of stress.

L-threonine is een essentieel aminozuur voor een goede gezondheid. Hoge concentraties threonine zijn nodig voor slijmsecretie in de darm. Deze afscheidingen ondersteund een barriere van goede bacteriënter beschermen tegen: ziekteverwekkers en endotoxinen, vocht verlies, fysieke schade en ter ondersteuning van spijsverteringsenzymen.

B-vitaminen voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering in uw paard en ter ondersteuning bij een gebrek aan eetlust. Vitamine E voor een verbeterde immuunrespons en ziekteresistentie en Vitamine C om zijn natuurlijke antioxidatieve werking.

Wanneer moet u Pro-Bio Paste gebruiken?
Na het ontwormen, tijdens een veterinaire behandeling, tijdens en na antibioticabehandeling, bij koliek, tijdens spijsverteringsstoornissen, gedurende perioden van diarree, slechte eters, voorafgaand aan en tijdens de training, reizen of transport, merrie bij het veulenen en veulens bij de geboorte.

Hoe en wanneer te verstrekken?
 
5 ml per dag na verstoring van de spijsvertering
10 ml per dag na een ingreep gedurende 5 dagen
10 ml – 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd
10 ml voor het transport
10 ml – ongeveer 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd
Dosering voor veulens: 5 ml


Producten Prijs   Aantal
injector 30ml Pro-Bio Equine probioticum 17,50  
overdoos 30ml Pro-Bio probioticum overdoos 12st € 210.00 € 175,00