Mervue Laboratories, Equine supplementen voor een practische toediening.

NutriPower Products, voorstander van kwalitatief hoogstaande producten voor onze paardenwereld is zeer verheugd in de tot stand gekomen samenwerking met het gerenommeerde Mervue Laboratories uit Ierland.

Mervue Laboratories staat bekend om zijn hoogstaande producten gamma voor onze wedstrijdpaarden. Bij Mervue Laboratories gelooft men dat het interne team van experts op het gebied van voeding, supplementen, veterinaire producten, productie en kwaliteit de kern van het Equine succes is.

De bedrijfsethos is altijd een samenwerkingsproces geweest tussen de professionals en de klant te onderhouden.
Mervue Laboratories
hebben een sterke focus op, en zijn altijd toegewijd aan, onderzoek en ontwikkeling, en productie op GMP + -faciliteiten.

Mervue Laboratories heeft een team van hooggekwalificeerde voedingsdeskundigen, veterinaire artsen en chemici in dienst die het nieuwste onderzoek van over de hele wereld gebruiken om Equine prestatieproducten van de hoogste kwaliteit te formuleren. Hun R&D afdeling (Onderzoek en Ontwikkeling) werkt samen met andere innovators in de landbouw- en dierenindustrie aan nieuwe en dynamische producten.

Mervue Laboratories geeft ons de mogelijkheid om unieke, hoogwaardige producten aan onze klanten te bieden om de gezondheid en prestaties van hun dieren te maximaliseren.