BloodAid - Nodig om een optimaal metabolisme bij paarden te bevorderen.

Blood Aid is een bron van geconcentreerde vitamine B6, vitamine B12 en foliumzuur. Nodig om een optimaal metabolisme bij paarden te bevorderen. Het bevat ook sorbitol, dat de verhoogde serum concentraties ondersteunt die het gevolg zijn van de orale toediening van vitamine B12. Wedstrijdpaarden hebben aangetoond dat ze hogere voedingsbehoeften hebben. De geconcentreerde voedingsstoffen aanwezig in Blood Aid zijn nodig voor de vorming van rode bloedcellen en belangrijke metabolische functies met betrekking tot lichaamsbeweging.

Bevat Iron MAAC om een hoge mate van biologische beschikbaarheid te garanderen.

IJzer Metalosaten zijn metaalaminozuurchelaten.

IJzer in deze vorm is beter beschermd tegen ongunstige interacties in de darm en meer beschikbaar voor het paard en de pony. Veel van het ijzer in grond en kruiden is geoxideerd en niet beschikbaar voor het paard. Hoge innames van mangaan zullen ook de absorptie van ijzer blokkeren.

Vitamine van het vitamine B-complex worden niet in grote hoeveelheden in de weefsels opgeslagen en een regelmatige exogene voorziening is essentieel. B-complex vitamines spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van bloedarmoede en het bevorderen van een goede spijsvertering.


Producten Prijs   Aantal
fles 1000ml Mervue BloodAid 22,50  
fles 3x1000ml Mervue BloodAid 60,00